مِیْمونِ کاپوچین (capuchin)میمون جنس Cebus. در امریکای جنوبی و مرکزی یافت می شود. به علت موهای روی سرش، که شبیه بالاپوش راهبان کاپوچین است، نام گذاری شده است. کاپوچین ها در گروه های کوچکی زندگی، و از میوه ها و حشرات تغذیه می کنند. دم بلندی دارند که نیمه گیرنده است و قادر است هنگام بالارفتن از درختان به آن ها کمک کند. گمان می رود امروز فقط ۸۰۰ کاپوچین سینه زرد در طبیعت یافت شود، که فقط در جنگل آتلا...