کاسوواری (Cassowary)پرندۀ بی پرواز (Casuarius) بومی جنگل های گرمسیری گینۀ نو و شمال شرقی استرالیا. کاسوواری جنوبی، دومین پرندۀ بزرگ بی پرواز در روی زمین بعد از شترمرغ است. این پرنده از میوه و انواع گیاهان تغذیه می کند. آن ها حیواناتی خجالتی اند، اما هنگامی که آزار می بینند قادرند جراحات مهلکی را به انسان وارد آورند. آنان در زمین آشیانه دارند کاسوواری جنوبی دومین پرندۀ سنگین وزن جهان بعد از شترمرغ ...