پی پت سینه زرد (به لاتین: Anthus ckmtor_omnioris) پرندهای از خانوادهٔ دم جنبانکیان و یکی از گونه های پی پت ها است و زیستگاهش دشت های مرتفع، مراتع و کشتزارهای آفریقای جنوبی و لسوتو می باشد.حیات این پرنده به دلیل تخریب محیط زیستش مورد تهدید جدی قرار گرفته است و جمعیت اندک آن که در سال ۲۰۰۰ بین ۲۵۰۰ تا ۶۵۰۰ عدد تخمین زده شده بوده همچنان رو به کاهش است. این موضوع سبب شده تا اتحادیه بین المللی حفاظت از...