عقاب دریایی استلر (نام علمی: Haliaeetus pelagicus) پرندهٔ شکاری بزرگی از خانوادهٔ عقابیان است. این عقاب در سواحل اقیانوسی شمال شرق آسیا زندگی می کند و طعمهٔ اصلی او ماهی و پرندگان آبزی است. عقاب دریایی استلر حدود ۵ تا ۹ کیلوگرم وزن دارد و بزرگترین نوع عقاب از نظر وزن محسوب می شود.wiki: عقاب دریایی استلر...