گربهٔ پالاس (نام علمی: Felis manul) یک گربه سان وحشی کوچک بومی آسیای میانه است. این جانور تقریباً کمی بزرگتر از اندازهٔ یک گربه خانگی است و دارای حدود ۶۰ سانتی متر طول (بدون احتساب دم ۲۵ سانتی متری اش) و به طور متوسط ۳٫۶ کیلوگرم وزن است. رنگ موهای بدن اش خاکستری روشن یا زرد تیره همراه با نوارهای عمودی است که گاهی در میان موهای انبوه و متراکم بدن، دیده نمی شوند.ایران: ایران غربی ترین محدودهٔ زندگی ...