پانْدا (panda)پانْداپانْداحیوانی پستاندار شبیه خرس با دو گونه متفاوت، بومی شمال غربی چین و تبّت . پاندای عظیم الجثه Ailuropoda melanoleuco دارای خز سیاه و سفید، با لکه های چشمی سیاه است، و عموماً از جوانۀ خیزران تغذیه می کند. این جانور روزانه حدود هشت کیلوگرم خیزران مصرف می کند. طول آن۱.۵ متر، و وزنش ۱۴۰ کیلوگرم است. این جانور گونه ای در معرض انقراض است. در سال ۲۰۰۰، فقط ۱۰۰۰ نمونه از آن در طبیعت ...
فرهنگ فارسی
نوعی از ذوات الثنایا یا گوشت خوار در کوه های هیمالیا
دانشنامه عمومی
پاندا نوعی خرس است که در نواحی مرکزی و جنوب غربی چین زندگی می کند. پاندا به سادگی توسط لکه های سیاه روی گوش و دور چشم و دور بدنش قابل شناسایی است. این حیوان هرچند در راسته زیستی گوشتخوارسانان قرار دارد اما ۹۹٪ رژیم غذایی آن را گیاه بامبو تشکیل می دهد. پانداهایی که در اسارت نگهداری می شوند غذاهایی مانند عسل، تخم پرندگان، ماهی، مرکبات، موز، برگ گیاهان و سیب زمینی را هم مصرف می کنند.A. melanoleuca me...