قاقم دورنگ اروپایی (نام علمی: Mustela putorius) گوشتخوار کوچکی از سرده راسوها است. این حیوان بومی اروپا و شمال آفریقاست و جد مستقیم راسوی اهلی محسوب می شود. این حیوان از جوندگان کوچک، پرندگان، دوزیستان و خزندگان تغذیه می کند.قاقم های دورنگ اروپایی خیلی کمتر از راسوسانان دیگر قلمروطلب هستند و مثل خویشاوندان دیگر خود چندهمسرند. آنها معمولاً در اوایل تابستان زایمان می کنند و تعداد توله هایشان بین پنج...